aanvraag offerte voor Webdesign

Een nieuwe website zorgt voor meer klanten en meer omzet!

Uw website is het eerste wat klanten van u zien en bepaalt of ze bellen of bestellen!  Ontvang gratis en vrijblijvend binnen 48 uur offertes van professionele webdesigners!

voortgang offerteaanvraag offerteleverancier

 


webdesign inset offerteleverancier

Waarom een nieuwe website?

Bijna elk bedrijf is tegenwoordig wel online. Veel bedrijven zijn zich er echter niet van bewust dat de website vaak het eerste moment van klantcontact is. Het is dus erg belangrijk om met een nieuwe site uw bedrijf op de juiste manier te presenteren.

Doel van uw website

Als u een nieuwe site wilt hebben voor uw bedrijf is het belangrijk om goed na te denken over het doel van de nieuwe website. Wilt u dat mensen gaan bellen of liever mailen? Het kan ook zijn dat de website er voor moet zorgen dat mensen naar uw winkel of showroom moeten komen. Allemaal zaken die van belang zijn bij het ontwerpen van de nieuwe website. Bespreek dit met het bedrijf die uw website gaat bouwen.

Wilt u de nieuwe website zelf kunnen beheren?

Voor veel mensen is het prettig als ze zelf de plaatjes en teksten op de website kunnen beheren, je kunt het doen wanneer je het wilt en je bent niet afhankelijk van je webbouwer. Hier moet echter wel rekening mee gehouden worden bij het ontwerpen van je website. Vraag of ze een goed CMS systeem kunnen maken die eenvoudig in gebruik is.

Webshop

Wanneer u een webshop wilt laten maken dan zijn zaken als SEO zeer belangrijk. U wilt ten slotte de kosten per conversie zo laag mogelijk houden om zoveel mogelijk winst over te houden. Ook is het van belang om te zorgen voor goed geschreven teksten, wilt u dit zelf doen of laten doen door een tekstschrijver? Uiteraard is marketing zeer belangrijk voor een webshop evenals social media.

 

 

Leveranciers


  • Multimediafabriek, Offerteleverancier
  • Lupker, Offerteleverancier
  • Gillz, Offerteleverancier
  • Clearweb, Offerteleverancier
  • Tauros, Offerteleverancier
  • Jerremy 4 U, Offerteleverancier
  • Verhoog Webdesign, Offerteleverancier
  • Happy Online, Offerteleverancier