watercoolers offerteleverancier.nl

Watercooler; lekker fris en gezond water!

Waarom een watercooler?

Pro actief water aanbieden op de werkvloer stimuleert de waterconsumptie! Ontvang vrijblijvend binnen 48 uur offertes van onze watercooler leveranciers.

watercooler offerte aanvraag offerteleverancier


watercooler, waterkoeler offerte aanvraag

Waarom kiezen voor een watercooler?

Waterkoelers zijn de laatste jaren erg populair geworden bij bedrijven maar ook steeds meer bij particulieren thuis. De reden hiervan is dat mensen meer water drinken als er een watercooler staat. Daarnaast is het voor bedrijven een kostenbesparing. Als mensen een watercooler zien staan drinken ze meer water en minder koffie. En water is goedkoper dan koffie dus u bespaart geld met het plaatsen van een watercooler. Daarnaast is er al jaren een trend dat mensen gezonder willen leven. U kunt overwegen om een snackautomaat te laten verwijderen en er een watercooler voor in de plaats te zetten. Veel water drinken draagt bij aan een gezond lichaam en dus gezond personeel!

Watercooler met flessen of op de waterleiding?

Er zijn twee mogelijkheden om vers, gekoeld en schoon water aan te bieden aan uw personeel en klanten. U kunt kiezen voor een apparaat met flessen of een watercooler die op de waterleiding wordt aangesloten. Het voordeel van een watercooler met flessen is dat het prominenter aanwezig is dan een watercooler die op de waterleiding is aangesloten. Verder heeft het een beter imago; immers er staat een merk op de watercooler wat de indruk wekt dat het kwaliteit is en lekker smaakt. Aan de andere kant hebben we in Nederland schoon drinkwater en is het dus net zo gezond om water uit de waterleiding te drinken met nog een filter ertussen die het water ook nog koelt. Het is wel een voorwaarde dat u op de juiste plaats waterleidingen heeft liggen zodat een watercooler op de waterleiding eenvoudig geplaatst kan worden en dat uw personeel en bezoekers er gebruik van maken.

Watercooler in uw bedrijf plaatsen

Veel bedrijven hebben een watercooler staan, niet alleen voor het personeel maar ook voor de klanten die binnenkomen en staan te wachten. Het is een service naar klanten toe om ze water aan te bieden en niet enkel koffie of thee.

Watercooler op scholen

Ook op scholen zie je steeds vaker een watercooler staan in plaats van een frisdrankautomaat. Tegenwoordig zie je helaas ook steeds meer kinderen met overgewicht en scholen stimuleren gezond eten, beweging en natuurlijk ook water drinken. Aangezien een waterkoeler vrij goedkoop is in gebruik, plaatsen steeds meer scholen een watercooler om hun leerlingen positief te stimuleren meer water te gaan drinken.

 

Leveranciers


  • Watercompany, Offerteleverancier
  • Govers Waterservices, Offerteleverancier
  • Mister Aqua, Offerteleverancier