Payrolling Offerteleverancier

Payrolling

Payrolling; kies voor flexibiliteit, gemak en besparing

voortgang0

 

boekhoudsoftware Offerteleverancier

Wat is payrolling?

Bij payrolling is uw personeel in dienst van het payroll bedrijf waar u een samenwerking mee heeft. Dit kan met een tijdelijk contract en ook met een vast dienstverband.

Waarom payrolling interessant is voor uw bedrijf?

Wanneer u samenwerkt met een payroll bedrijf heeft u in feite een externe afdeling personeelszaken. Zo hoeft u zelf geen personeel in te huren om uw personeelszaken te behartigen. Uw risico’s bij ziekte en ontslag zijn beperkt en u kunt een financieel voordeel hebben omdat u beter kunt inkopen met payrolling. Verder heeft u geen afdrachten meer aan het uwv, belastingdienst en andere instanties, dit scheelt veel tijd en administratieve rompslomp. Ook maakt u geen kosten voor een arbodienst en ziekteverzuimverzekering.

Waarom is payrolling ook interessant voor uw medewerkers?

Vaak wordt gedacht dat samenwerken met een payroll bedrijf alleen interessant is voor u als werkgever, dit is gelukkig een misvatting. Ook voor uw medewerkers is het vaak een interessante oplossing. Veelal heeft een medewerker betere arbeidsvoorwaarden bij een payroll bedrijf, denk hierbij aan pensioenregelingen en regelingen m.b.t. de ziektewet.

Via een payroll bedrijf meer baanzekerheid

Het kan voorkomen dat een werkgever geen contracten kan of mag aanbieden, echter het zou heel goed kunnen dat dit wel mogelijk is via payrolling.
Betere P&O afdeling bij payroll bedrijven.
Veelal is het zo dat een payroll bedrijf een goede P&O afdeling hebben, beter dan bij kleinere werkgevers. Logisch, een payroll bedrijf is hierin gespecialiseerd!

Payrolling voor ZZPers en freelancers

Ook ZZPers en freelancers kunnen gebruik maken van payrolling!
Wanneer u een ZZPer bent of een freelancer is het ook mogelijk gebruik te maken van payrolling. Vraag een offerte aan en bekijk voor u de voor en nadelen van payrolling. Hieronder hebben wij al enkele voordelen op een rijtje gezet.

Voordelen van payrolling voor ZZPer en Freelancer:

– U heeft de zekerheid van een dienstverband;
– U bespaart op administratieve lasten;
– Geen VAR verklaring meer nodig;
– Geen debiteurenrisico meer;
– U bent verzekert bij werkloosheid en ziekte;
– Salaris garantie via payroll bedrijf.

 

Leveranciers


  • Payroll Talent, Offerteleverancier
  • Persoonality Payrolling Offerteleverancier
  • Payroll Select, Payrolling Offerteleverancier
  • Zember, Payrolling Offerteleverancier