aanvraag offerte bedrijfsfilms

Een bedrijfsfilm, instructievideo of commercial zorgt voor nieuwe klanten, nu al mogelijk vanaf € 899,-!

Bedrijfsfilms; wilt u hogere conversies, meer klanten of iets presenteren? Ontvang gratis binnen 48 uur maximaal 4 offertes voor bedrijfsfilms!

voortgang offerteaanvraag offerteleverancier

offerteleverancier inset image bedrijfsfilms

Waarom kiezen voor een bedrijfsfilm?

Beelden zeggen meer dan woorden, met een commercial of video instructie laat u zien wie u bent en wat u doet!
Tegenwoordig zijn er steeds meer bedrijven die een professionele video boodschap gebruiken om hun bedrijf of product onder de aandacht te brengen. Dit is een logisch gevolg van de betaalbaarheid en het effect wat het heeft op de (online/offline) zichtbaarheid en vindbaarheid van uw bedrijf. Ook in online kranten, online tijdschriften, webshops en andere soorten websites zie je steeds meer video filmpjes. De reden is dat mensen graag naar beelden kijken en meer moeite hebben met lezen van veel tekst. Het is dus een hele goede manier om in korte tijd een boodschap over te brengen. Daar komt bij dat bedrijfsfilms ideaal zijn om verschillende aspecten van het bedrijf te laten zien. Denk hierbij aan werknemers, het kantoor, de showroom of andere interessante plekken die u graag wilt laten zien om potentiële klanten te overtuigen dat ze voor u moeten kiezen en niet voor uw concurrent!

Positief effect van een bedrijfsfilm…

Onderzoek heeft uitgewezen dat een commercial of video instructie zeer gewaardeerd wordt door potentiële klanten. Een bedrijfsfilm werkt conversie verhogend voor webshops, klanten bellen eerder naar uw bedrijf voor informatie naar aanleiding van het zien van bedrijfsfilms en het is een hele duidelijke en professionele manier om uitleg te geven over uw product, dienst of bedrijf. U kunt uw bedrijfsfilm op veel verschillende manieren gebruiken; op uw website, op youtube, in uw showroom, tijdens beurzen of in een verkoopgesprek met uw klant.

Kosten van een bedrijfsfilm

Samengevat is het laten maken van een video boodschap een hele goede marketing investering die lang mee gaat! De prijs van bedrijfsfilms hangt natuurlijk af van vele factoren zoals het aantal locaties waar gefilmd moet worden, de lengte van de bedrijfsfilm en het soort commercial wat u wenst. Wij kunnen wel verklappen dat het maken van een bedrijfsfilm minder kost dan u zou denken!

 

Leveranciers


  • Basant, Offerteleverancier
  • Visual Brand, Offerteleverancier
  • Rolf Muggen, Offerteleverancier
  • Made By Media, Offerteleverancier
  • QuickWorks, Offerteleverancier