Merkpagina Watercompany Koffiemachines enb watercoolers

Watercompany

Totale ontzorging

Watercompany BV is al meer dan 15 jaar toonaangevend in het ontzorgen van bedrijven voor de gekoeld drinkwater voorziening. Door het informeren van bedrijven, objectief advies en een hoge servicegraad na te streven, weten al vele grote bedrijven, zorginstellingen en de MKB de weg naar Watercompany te vinden.

Het aanbieden van koffie, thee en water is in onze cultuur een traditie waarmee we onze gastvrijheid en waardering naar klanten, relaties en personeel tonen. Daarom stellen bedrijven ook steeds hogere eisen aan de kwaliteit van koffie, thee en water en de daarbij behorende service. Totale ontzorging, dat is wat men wil. Voor Watercompany is het dan ook niet meer dan normaal om naast de concepten voor gekoeld drinkwater ook complete koffie concepten aan te bieden.
oferte aanvragen koffiemachines

 

Geen investering

Onder het motto “Topkwaliteit in uw bedrijf” biedt Watercompany een passende oplossing voor de koffie voorziening. Het unieke aan ons concept is dat wij investeren in uw koffieautomaat, u kunt uw geld beter besteden aan uw core business .

Na een inventarisatie zal Watercompany een advies uitbrengen voor een koffieautomaat die perfect aansluit bij de door u opgestelde criteria. Samen met u wordt aan de hand van een evaluatie uw persoonlijke ingrediëntenpakket samengesteld. Dit pakket zal, in overleg met u, op een afgesproken frequentie geleverd worden. Zo heeft u altijd voldoende voorraad van koffie en aanverwante ingrediënten. De ingrediënten zullen in dezelfde frequentie gefactureerd worden. Uiteraard kunt u te allen tijde deze frequentie aanpassen mocht er verandering optreden in de interne behoeftes. U moet meer dan tevreden zijn; dat is ontzorgen volgens Watercompany.

Koffiemelanges

Wij hebben onze koffie melanges met zorg geselecteerd. Deze melanges zijn afgestemd op de door Watercompany gevoerde koffieautomaten voor een constante smaak beleving. Van onze 100% Arabica tot onze kruidige melange Mix, van espressoboon tot instant, de koffiebonen kennen hun herkomst van de beste plantages over de hele wereld en zijn voorzien van het Rainforest Alliance keurmerk. Dit keurmerk staat voor eerlijke handel en milieu voor producten uit gebieden waar regenwoud groeit. Rainforest Alliance is een milieuorganisatie die ecosystemen en mensen en dieren die daarvan afhankelijk zijn, beschermt. Een belangrijk criterium is bescherming van het regenwoud en het welzijn van arbeiders.

Vanzelfsprekend levert Watercompany naast koffie ook thee, cacao, topping, suiker en andere ingrediënten.

Met meer dan 15 jaar ervaring en meer dan 6000 klanten weet Watercompany als geen ander wat service en facilitaire dienstverlening vandaag de dag betekent.

 

Bedrijfsinformatie

logo Watercompany Koffiemachines


Geen investering in koffieautomaten
Ruim assortiment verse bonen en instant
Eigen technische dienst en service
Gestructureerde levering en facturatie
Duurzame koffie van topkwaliteit
Gewoon een sympathiek bedrijf
Watercompany ...ook sterk in Koffie