VSTelecom Offerteleverancier

VSTelecom

VSTelecom; Uw landelijke Telecom adviseur op de zakelijke markt

U kunt bij ons terecht voor advies, service en beheer van uw vaste- en mobiele telefonie.
Het beheren van uw zakelijke Telecom diensten wordt door ons deskundig geregeld. Daarnaast zorgen wij ook voor een volledige integratie met uw telefooncentrale.

Wij beschikken over een enthousiast en deskundig team van analisten met jarenlange ervaring. Samen staan ze garant voor continuïteit en kwaliteit voor het beheer van uw vaste- en mobiele telecommunicatie.
 
offerte aanvragen telefooncentrale
 

Hoe werken wij?

VSTelecom onderscheidt zich in de markt van vaste- en mobiele telefonie als onafhankelijke adviseur van de landelijke netwerken en is geselecteerd Business Partner van T-Mobile en Telfort zakelijk (Telfort zakelijk is 100% dochter van KPN).
 
Wij zijn niet gebonden aan één netwerk maar bekijken objectief welk product en/of prijsplan in uw specifieke situatie het beste aansluit bij uw wensen en behoeften.
Daarnaast volgen we continu alle marktontwikkelingen op het gebied van vaste- en mobiele telefonie en integratie, waardoor u optimaal rendement behaalt uit ons onafhankelijk advies.
 

Onze toegevoegde waarde

VST heeft haar focus op het creëren van toegevoegde waarde voor haar relaties. Naast onze persoonlijke benadering willen we dit bereiken door onderstaande punten te realiseren:

• Controle – stroomlijnen van de abonnementen volgens een nummerplan
• Beheer – optimaliseren van service en dienstverlening
• Efficiency – verlagen en beheersen van telefoniekosten (op basis van TCO)
 

Wij maken gebruik van deskundige Telecom analisten

Onze Telecom analisten volgen continu de marktontwikkelingen op het gebied van vaste- en mobiele telefonie en integratie.
 
Onze unieke Telecom Analyse geeft u inzicht in de besparing op vaste- en mobiele telefonie per rubriek. Hierbij analyseren wij vijf componenten voor u:
• Vaste kosten (abonnementsvormen)
• Variabele kosten (tarieven per rubriek)
• Kortingsstructuren
• Netwerkacties
• Vergoedingen
 

In de praktijk

We doen het samen! U levert een kopie nota aan en wij maken een unieke Telecom analyse. De uitkomst van deze analyse is dus 100% gebaseerd op uw specifieke situatie. Op die manier kunnen wij onze analyse vertalen naar een advies op maat en maken wij de eerste drie componenten voor u inzichtelijk. In ons voorstel voegen wij de laatste twee componenten toe, gebaseerd op de actuele marktsituatie, zodat u tot een weloverwogen besluit kunt komen.
 

 

Bedrijfsinformatie

logo VSTelecom


Full Service provider
Deskundige analisten
Unieke telecom analyse
Uw partner voor vaste en mobiele telefonie
Zeer lage gesprekskosten
VSTelecom:No Cure No Pay