Verhoog Webdesign - Offerteleverancier.nl

Verhoog Webdesign – uw online specialist

Over Verhoog Webdesign

Sinds onze oprichting is ons doel geweest om onze klanten zoveel mogelijk te leveren tegen zo min mogelijk kosten. Van het begin tot het eind van het ontwikkelen van de website bieden wij de mogelijkheid aan onze klanten om betrokken te zijn bij dit ontwikkelproces. Doordat wij in een klein team werken zijn wij persoonlijk betrokken bij iedere klant. U kunt voor ondersteuning 7 dagen per week bij ons terecht, waarvoor wij geen excessieve tarieven in rekening brengen.
 
offerte aanvragen voor een website
 

Waarom Verhoog Webdesign

De websites die wij maken zijn gebaseerd op een gebruiksvriendelijk CMS, waarbij het ontwerp volledig op maat gemaakt wordt. Eventueel ontwerpen wij uw huisstijl of vernieuwen deze en verwerken dit in het website ontwerp. Verder vinden wij het belangrijk dat al onze websites responsive zijn en zich dus aanpassen aan het scherm waarop zij getoond worden. Wij beschikken over een eigen server die is voorzien van de nieuwste onderdelen waardoor deze tot de snelste van de wereld behoort.
 
Veel van onze klanten vinden de vindbaarheid van hun website het belangrijkste. Logisch, de website is er voornamelijk om nieuwe klanten binnen te halen en bestaande klanten van service te voorzien. Wij richten de website zo in dat deze zoekmachine vriendelijk is en wij kunnen de website ook onder de aandacht brengen bij andere websites en social media. Mocht u een bestaande website willen verhuizen kunnen wij dit hele proces uit handen nemen.
 

Waarvoor kunt u bij ons terecht

– Webdesign (responsive)
– Webdevelopment
– Social Media advies en beheer
– Zoekmachine optimalisatie (en/of een audit)
– Huisstijl
– Logo
– Overig grafisch ontwerp
– Drukwerk

 

Bedrijfsinformatie

logo Verhoog Webdesign


Specialist in responsive webdesign
Uw partner voor hosting
Geen verborgen kosten
Websites met CMS op maat
Zoekmachine vriendelijke websites
Verhoog Webdesign, best value for money