Tauros Offerteleverancier

Tauros Media

Over Tauros Media

Tauros Media is gespecialiseerd in e-commerce en integraties. Als geen ander weten wij hoe we samen met u een succesvolle webshop of website kunnen realiseren. Tauros Media is innoverend en altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. Geen volger maar een trendsetter, die door de productie van modules en verschillende integraties onderscheidend is ten opzichte van de concurrentie.
 
offerte aanvragen voor een website
 

Betaalbare website?

Tauros Media is persoonlijk en deelt graag zijn kennis van de online markt met u. Een goede webshop of website hoeft niet duur te zijn, wij hebben goedkope oplossingen. Een applicatie hoeft niet ingewikkeld te zijn, wij nemen alles voor u uit handen. Van kant-en-klare producten tot maatwerk, van een startende ondernemer tot een grote multinational. Niets is ons te gek: wij zijn Tauros.
 
In 5 jaar tijd is Tauros Media uitgegroeid naar een bedrijf met 64 medewerkers. Om de prijzen ook voor u interessant te houden, vindt een gedeelte van de werkzaamheden plaats bij ons kantoor in India. Door onze vergaande specialisaties en high-end ontwikkelaars worden we vaak als inkoopkanaal gebruikt voor grote nationale en internationale IT bedrijven.

Maak een afspraak!

Stap ook in de wereld van Tauros en maak een afspraak om een stap dichter bij uw online dromen te komen. Want zoals wij altijd zeggen: “If you can dream it, you can do it”. Met de juiste mentaliteit, hard werken en keuze voor een professioneel bedrijf met verstand van zaken, lukt het ook u om een succesvolle webshop of website neer te zetten.
 

 

Bedrijfsinformatie

logo Tauros


Full-service e-commerce specialist
Professionele websites & online marketing
Innovatief en trendsettend
64 high-end specialisten
Scherpe prijzen door outsourcing
Snelle oplevering
Tauros Media, If you can dream it, you can do it!