payrolling Offerteleverancier.nl

Persoonality Payroll

Samen de beste werkgever

Persoonality behoort tot de top van grootste payrollorganisaties in Nederland. Met ruim 12.500 payrollmedewerkers en 1.000 inleners in 50 verschillende branches hebben we ruime ervaring met payrolling binnen het MKB. Persoonality wil de beste werkgever zijn. Maar dat kunnen we niet alleen. Dat lukt alleen door samen te werken met onze klanten.
 
offerte aanvragen payrolling
 
Door samen met u het werkgeverschap te delen. Persoonality neemt de administratieve, financiële en juridische lasten en risico’s over. Het selecteren, motiveren en functioneren van het team, dat laten we graag aan u over. Met de slimme instrumenten van Persoonality PLUS zetten wij letterlijk een plus op uw HR-beleid. Door het inzetten van deze innovatieve payrolling instrumenten kunt u op een nog professionelere manier invulling geven aan het werkgeverschap. Geen ingewikkelde analyses, maar slimme en praktische tools die u direct in kunt zetten en u inzicht geven, gemak bieden en in sommige gevallen zelfs helpen om kosten te besparen. Zo bundelen we onze krachten en doen we waar we goed in zijn. Samen zijn we de beste werkgever!

Voordelen van payrolling via Persoonality

Payrollen via Persoonality biedt vele voordelen. Voordelen waarvan niet alleen u als werkgever profiteert, maar ook uw payrollmedewerkers:

Meer tijd om te ondernemen met payrolling

Persoonality neemt de administratieve, juridische en financiële lasten en risico’s die bij het werkgeverschap horen van u over, zo heeft u één loket voor al uw HR zaken. Ook is de kennis van wet- en regelgeving altijd up to date, profiteert u van onbeperkt advies van onze juridische afdeling en heeft u 24/7 controle over elk aspect van uw personeelsproces dankzij onze e-solutions.

Flexibelere inzet van uw personeel

Met Persoonality payroll kunt u uw medewerkers acht tijdelijke contracten aanbieden, betaalt u alleen voor de gewerkte uren, neemt u 65+ medewerkers risicoloos in dienst en profiteert u van een voordelig studententarief.

Minder risico met payrolling

Samenwerken met Persoonality betekent één loket voor al uw verzuimzaken, een vermindering van de administratieve lastendruk bij personele wisselingen en een overname van de fiscale en arbeidsrechtelijke risico’s.

Goed werkgeverschap met payrolling

Dankzij de cao Persoonality Payroll zijn de arbeidsvoorwaarden voor payrollmedewerkers minimaal hetzelfde als die van medewerkers in vaste dienst.
 

 

Bedrijfsinformatie

Logo Persoonality Payrolling


De beste prijs
Optimale flexibiliteit
Persoonality portal
Geen risico
NEN4400-1 gecertificeerd
Top 3 grootste payroll organisaties
Persoonality Payroll