Lupker Creative Services

Lupker Creative Services

Creatief Webdesign en grafisch ontwerp!
 
U bent uniek en uw website behoort dat ook te zijn! Opvallen is daarbij zeer belangrijk en zorgt voor nieuwe bezoekers en nieuwe klanten. Elke Lupker website wordt op maat gemaakt en krijgt ‘de persoonlijke aandacht’ die het nodig heeft.
 

Optimaal vindbaar bij zoekmachines

Natuurlijk zijn onze websites zoekmachine vriendelijk opgebouwd voor een optimale vindbaarheid online. U wilt toch ook dat uw website boven die van uw concurrenten in de zoekresultaten komt?
 
offerte aanvragen webdesign
 

Lupker websites zijn ook geschikt voor tablets en smartphones

Lupker Creative Services maakt elke website standaard geschikt voor tablets en mobiele telefoons. Zo hoeft u niet extra geld uit te geven om ook goed zichtbaar te zijn op smartphones en tablets. Het probleem met veel websites is dat ze niet goed zichtbaar zijn op tablets, dit zorgt ervoor dat mensen weggaan naar een andere site en dat wilt u natuurlijk niet. Lupker Creative Services denkt hierin met u mee!
 

Een eigen CMS systeem

Uw website zelf onderhouden en beheren? Wilt u zelf de inhoud van uw website kunnen wijzigen? In dat geval heeft u een CMS (Content Management System) nodig. Lupker Creatieve Services heeft meerdere speciaal op maat gemaakte systemen voor u klaar liggen. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste mogelijkheden.
 

Grafisch ontwerp

Grafisch Ontwerp voor uw geboortekaartjes, posters, flyers, logo ontwerp of ander drukwerk kunt u ook bij ons neerleggen. Wij gaan graag samen met u kijken naar wat bij u of uw bedrijf past.
 

Actie; gratis hosting

Iedere nieuwe klant krijgt bij Lupker Creative Services een half jaar lang gratis hosting van de nieuwe website. Tevens zorgen we voor werkende email adressen, de registratie van een domeinnaam indien nodig. Uiteraard verzorgen wij de verhuizing van uw website gratis.
 

 

Bedrijfsinformatie

logo Lupker


Creatieve oplossingen op maat
Grafisch ontwerp en illustraties
Websites geschikt voor tablets en smartphones
Zoekmachine vriendelijke websites
Eenvoudig werkend CMS
Kies voor Lupker Creative Services