Rombouts Koffie, offerteleverancier.nl

Koffie F. Rombouts Nederland bv

Rombouts

Rombouts, de Arabica specialist sinds 1896, perfectioneerde zich vol overgave in de kunst van het koffiebranden. We selecteren enkel koffiebonen van de beste kwaliteit en roosteren ze extra langzaam voor de unieke intense smaak. We nemen graag onze tijd, uit passie voor het aroma. Al vier romboutsgeneraties lang.
 

Rombouts Horeca

Koffie Rombouts is marktleider binnen de Belgische horeca sector en sinds een aantal jaren zeer sterk groeiend op de Nederlandse markt. Wij zorgen ervoor dat onze klanten in hun zaak steeds een perfect kopje koffie kunnen aanbieden. Om de kwaliteit van de koffie tot in het kopje te kunnen garanderen brengt onze meesterbarista onze horeca-afnemers alle kneepjes bij voor het bereiden van de ultieme koffie!
 
oferte aanvragen koffiemachinesKoffie F. Rombouts
 

Rombouts B2B

Rombouts bied een volledig koffieconcept voor bedrijven, overheden, scholen en andere instellingen. Onze koffiesystemen worden steeds aangepast aan uw specifieke behoeften. Ook in vending kunnen wij u een op maat gemaakte oplossing aanbieden.`
 

Rombouts Retail

Koffie Rombouts heeft in België en verschillende Europese landen een breed gamma van consumentenproducten. Ook in Nederland zie je Rombouts koffie steeds vaker! Bij alle producten staat kwaliteit centraal. Recent kregen de verpakkingen een nieuwe design om deze kwaliteit te beklemtonen. Een ultiem kopje koffie in een mooi kleedje.

 

Bedrijfsinformatie

rombouts koffie


Marktleider in Belgische horeca en sterk opkomend in Nederland
Uniek Rombouts espresso concept
Gebruiksklare oplossingen , verhuur, leasing of aankoop
Koffieautomaten aangepast aan uw behoefte
Inovatief familiebedrijf met 600 medewerkers
U heeft de keus uit diverse concepten, passend bij uw onderneming
Technische service vakkundig en snel
rombouts, more than....just a coffee!