Merkpagina Kaldi Koffiemachines

Kaldi

Kaldio Koffie met een verhaal

Koffie met een verhaal!

Kaldi koffie en thee is in 2000 begonnen het exploiteren van haar eigen koffie en theewinkels. Inmiddels zijn er ruim 30 winkels in Nederland, 1 in Belgie en 3 in China.
Daarnaast heeft Kaldi mobiel 10 franchisenemers met een eigen prachtige piaggio koffiemobiel, die op ieder feest, evenement, opening of andere gelegenheid ingezet kunnen worden om een perfecte espresso, cappuccino, latte macchiato aan te bieden aan het publiek.

We zeggen niet voor niets: “Kaldi de kortste weg naar het perfecte kopje koffie en thee”
 

oferte aanvragen koffiemachines

 

Kaldi Koffie & Thee voor de Zakelijke markt

Voor het bedienen van de zakelijke markt en de horeca heeft Kaldi Koffie & Thee ook de tak Zakelijke Markt opgezet. Wij zijn gestart in Zwolle en inmiddels ook actief in Drenthe en Twente. Dit hopen we binnenkort verder uit te breiden met als doel ook de zakelijke markt een landelijke bekendheid te verwerven. Kaldi Koffie & Thee is exclusief, onze producten zijn niet bij een groothandel verkrijgbaar.
 
Smaken verschillen… daarom hebben we bij Kaldi verschillende koffiemelanges samengesteld met ieder haar specifieke eigenschappen. Ook ons uitgebreide thee-assortiment bevat overheerlijke smaken, we noemen het niet voor niets Kaldi’s specialteas. Om het assortiment compleet te maken leveren wij ook aanverwante producten zoals suiker, melk, topping, cacao, reinigingsartikelen, waterfilters e.d.
 

Kaldi Zakelijk kan alle denkbare koffieautomaten leveren en deze via onze met zorg uitgekozen partners onderhouden. Op uw situatie afgestemde koffieautomaten, zowel bonen-, freshbrew- als instantautomaten.

 

Bedrijfsinformatie

logo Kaldi kofiemachines


Milieuvriendelijk machines
Optimalisatie van klantenroutes
Inkoop van Fair Trade / Rainforest Alliance koffie en andere ingrediënten. Deze koffie bestaat voor 100 % uit Rainforest gecertificeerde koffie.
Kaldi Koffie & Thee Zakelijk