I4 IP - VOIP Telefonie

I4IP – VOIP telefonie

I4IP; Dè Full Service Provider met een personal touch

I4IP is dé telecomprovider voor de zakelijke markt. I4IP combineert hoge besparing met telecomdiensten van uitstekende kwaliteit.
 
Als totaalleverancier levert i4IP een compleet portfolio aan hoogwaardige VoIP-, Data-, Mobiele- en Hostingdiensten. Het volledige portfolio wordt geleverd vanuit het eigen netwerk, waardoor i4IP een bijzonder hoge beschikbaarheid, flexibiliteit en service kan bieden.
 
I4IP biedt u de volgende voordelen:
-onbeperkt bellen voor vaste-en mobiel telefonie
-volledige integratie van al uw telecomdiensten
-één aanspreekpunt
-één factuur voor alle diensten
 
offerte aanvragen telefooncentrale
 

iVoice Connect

Sluit uw telefooncentrale aan op VoIP
Met de dienst iVoice Connect wordt uw telefooncentrale gekoppeld aan het VoIP-platform van i4IP. Daarmee kunt u flinke besparingen realiseren.
 
De inkomende en uitgaande gesprekken verlopen namelijk niet langer via de traditionele telefoonlijnen, maar via een dataverbinding. Zowel de analoge als ISDN netlijnen kunnen met iVoice Connect de deur uit terwijl de telefoon- en faxnummers gewoon behouden blijven. Daarnaast belt u met iVoice Connect tegen één vast laag VoIP-tarief. Heeft u meerdere locaties, dan kunnen deze met iVoice Connect eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld en belt u voortaan onderling geheel gratis.
 

Managed iVoice

Telefooncentrale uit de Cloud
Met de Managed iVoice dienst van i4IP heeft u geen telefooncentrale meer nodig. U maakt gebruik van de telefooncentrale in ons datacenter.

Managed iVoice biedt u alle mogelijkheden van een professionele telefooncentrale, zonder dat u hoeft te investeren in dure apparatuur en upgrades. U betaalt een vast maandelijks bedrag gebaseerd op de gewenste functionaliteiten. Zo blijven uw kosten beheersbaar en inzichtelijk. i4IP helpt u de overgang naar VoIP-bellen gefaseerd door te voeren. U kunt bijvoorbeeld eerst enkele afdelingen of vestigingen overzetten naar VoIP terwijl de rest nog via de traditionele telefoonlijnen belt.
 

Internet

Alle type internetverbindingen
i4IP levert als full service provider alle type verbindingen. Van ADSL tot en met Glasvezel.
 
i4IP biedt u de zekerheid van een snelle, betrouwbare internetverbinding die eenvoudig is uit te breiden met telefonie- en dataoplossingen of de mogelijkheid tot elektronisch betaalverkeer. Bovendien kan i4IP de volledige oplevering en ingebruikname voor u realiseren. Alle verbindingen van i4IP worden 24 uur per dag, 7 dagen per week gemonitord door ons Network Operations Center.
 

Mobiel

Meerder nummers op één toestel

I4IP Mobile is een unieke telefoniedienst die meer biedt dan alleen mobiel. U beschikt over de standaard functionaliteiten die gewend bent en daarboven op een set unieke toegevoegde waarde functies.

i4IP Mobile biedt de zakelijke gebruiker de mogelijkheid om een complete bereikbaarheidsoplossing af te kunnen nemen bij één leverancier. i4IP levert het volledige vast & mobiel portfolio vanuit het eigen communicatieplatform, waardoor de vaste en mobiele telefonie één geheel vormen. Met i4IP Mobile kunt u meerdere vaste en mobiele nummers activeren op één simkaart en kunt u onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand.

Hosting

Alle diensten uit de cloud

Voor uw eigen telefooncentrale is het zaak deze onder te brengen bij een betrouwbare partij, die zorgt voor een snel en stabiel netwerk en een goed beveiligd datacenter.

Bij i4IP bent u daarvoor aan het juiste adres. Ook wanneer u op zoek bent naar ruimte voor meerdere servers kunnen wij u van dienst zijn met rackspace in ons datacenter in Amsterdam.

 

Bedrijfsinformatie

logo I4IP


Full Service provider
Personal touch
Lid van de Opta
Lid van Coin
Nummerportabiliteit
Zeer lage gesprekskosten
I4Ip: Full Service en toch persoonlijk