Hesselink koffie promo page

Hesselink Koffie

Over Hesselink Koffie

Branderij voor gourmet koffie, voor horeca en grootverbruiker, met totaal concept.
Ruim honderd jaar geleden legde J.W. Hesselink de fundamenten voor zijn winkel in koloniale waren, waaronder koffie en thee. In 1922 werden twee zoons in de zaak opgenomen en sinds die tijd heet het bedrijf J.W. Hesselink & Zn.
 
oferte aanvragen koffiemachines
 
De koffie van Hesselink ging (ongemalen) in grote zakken naar kruidenierswinkels en andere wederverkopers in Oost-Nederland. In de dertiger jaren is Hesselink Koffie zich steeds meer gaan toeleggen op het produceren van koffie en werd ook voorverpakte en voorgemalen koffie verkocht. Na de Tweede Wereldoorlog moesten de kleine kruideniers plaatsmaken voor supermarkten. Hiermee verdwenen veel kleine koffiebranderijen. Hesselink Koffie schakelde bijtijds om en ging koffie produceren voor de horecasector.
 
De huidige directeur Gerrit Hesselink nam het bedrijf over en heeft het bedrijf een moderne uitstraling gegeven. In 1994 is het pand aan de Rondweg Zuid in Winterswijk in gebruik genomen, met onder meer een speciaal proeflokaal waar klanten en relaties de ambachtelijke koffie van Hesselink kunnen proeven. De koffiebranderij is inmiddels uitgegroeid tot een van de modernste koffiebranderijen van ons land.
 

Specialisme

Koffiebranderij, leverancier van een kwalitatief totaal concept, Espresso, Espresso apparatuur
 

 

Bedrijfsinformatie

logo Hesselink


Familiebedrijf sinds 1885 met predicaat Hofleverancier
Vers gebrande koffie uit eigen branderij
Top merken koffie apparatuur
Snelle efficiënte service
Totaal concept
Vrijblijvend Try Out
Hesselink koffie