Gillz - de internetspecialist

Gillz – De internet specialist

Gillz – De Internet Specialist

Een website, shop of app? Met een team van gepassioneerde internetspecialisten helpen wij u razendsnel bij het creëren van innovatieve webapplicaties. Denk daarbij aan websites/shops, mobiele apps, social media en internet marketing. Wij zijn ontwikkelingen in ons vakgebied altijd een stap vooruit. Of het nu in Nederland is of over de grens: wie hulp zoekt bij het vormen van een prominente plek op het internet, vindt ons.

Mobiele Applicaties

mobiele applicatiesUw klant wil zijn doelgroep ook mobiel op de hoogte houden. Wij creëren met u de ideale app (webbased, native of hybrid) voor alle bekende besturingssystemen zoals Android, iPhone, iPad en Windows Phone.
 
offerte aanvragen voor een website
 

Webontwikkeling en Advies

webontwikkelingEen duidelijk functioneel ontwerp en pakkend grafisch ontwerp is noodzakelijk voor uw succesvolle website of webshop. Vervolgens moet dit ontwerp online tot leven komen, misschien met een koppeling naar een CMS (WordPress, Drupal, Magento of maatwerk). Voor beide bent u bij ons aan het juiste adres.

Social Media

social mediaSteeds meer mensen begeven zich in de wereld van social media. Het zijn visvijvers vol met potentiële klanten. Het is daarom zaak slim om te gaan met deze sociale netwerken en daarmee uw online resultaten te verbeteren.

Internet Marketing

intenet marketingWij helpen u makkelijk vindbaar te worden voor uw doelgroep. Social media, vindbaarheid bij zoekmachines (SEO) en advertenties (SEA) zijn nog maar een greep uit de vele middelen. Gillz maakt u online zichtbaar.

Nieuwsgierig geworden?

Tijdens een kop koffie vertellen wij graag wat wij voor u kunnen betekenen als internetspecialist.

 

Bedrijfsinformatie

logo Gillz - de internetspecialist


Advies voor uw online strategie
1 adres voor site, webshop en apps
Snelle doorlooptijden door een team van internetspecialisten
Ontwikkelen op basis van laatste technieken
Altijd bereikbaar
Gillz, dé internetspecialist