main imageDouwe Egberts Oferteleverancier

Douwe Egberts

D.E Master Blenders 1753

D.E MASTER BLENDERS 1753 is een multinationaal koffie- en theebedrijf met het hoofdkantoor in Nederland. Onze koffie- en theeproducten zijn wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 45 landen.
Geschiedenis van D.E master Blenders 1753
Onze naam staat voor uitstekende koffie en thee. Voortbouwend op die rijke erfenis behoren we tot de beste koffiemakers ter wereld. Ons doel? U optimaal te laten genieten van lekkere koffie!

Koffiemachines van Douwe Egberts

Wilt u een koffiemachine voor uw werknemers, collega’s en bezoekers, of wilt u juist (betaalde) koffie aan uw klanten kunnen schenken? Wij weten dat niet iedereen dezelfde wensen en behoeftes heeft en dat koffie méér is dan een warme drank. Daarom heeft Douwe Egberts koffievoorzieningen die bij iedere situatie passen. Wat u ook zoekt, met een goede kop koffie of thee maakt u het verschil.

Enkele opties die wij u bieden:

• Direct een offerte aanvragen
• Mogelijkheden tot een vrijblijvende proefplaatsing
• Een koffiemachine in tijdelijke bruikleen of huur
• Uw huidige machine inruilen tegen aantrekkelijke tarieven
 
In een persoonlijk advies kijken wij graag naar uw specifieke situatie. Laat uw gegevens achter, geef aan wat uw interesse heeft en wij zullen u binnen één werkdag een aanbieding op maat geven.
 
oferte aanvragen koffiemachines
 

Douwe Egberts & Innovatie

D.E. Master Blenders 1753 is expert als het aankomt op het in kaart brengen van koffie- en theevoorkeuren van consumenten. Met deze informatie zijn we in staat producten en verpakkingen nog beter te laten aansluiten op specifieke wensen.

Onze merken

Ons uitgebreide assortiment van koffie- en theeproducten bevat meer dan 30 vertrouwde merken, waaronder het iconische merk Douwe Egberts. Zeer populair in Frankrijk is ons merk L’OR, evenals Piazza D’Oro in Australië en Pilão in Brazilië. Al meer dan 250 jaar slagen wij erin de smaak van consumenten als geen ander te doorgronden. Ook hebben wij inmiddels een zeer brede kennis van de branche opgedaan. Het is precies deze combinatie waarin onze merken en producten zich onderscheiden als het gaat om kwaliteit en loyaliteit van consumenten.

Duurzaamheid

Een ander essentieel onderdeel van onze zakelijke strategie is duurzaamheid. Binnen onze sector spelen enkele belangrijke sociale issues die we door onze gehele waardeketen willen aanpakken. Dit doen we door ons te richten op vier kernthema’s: verantwoord inkopen, duurzaam produceren, ondersteuning van de lokale gemeenschap en verantwoord consumeren.

Het begint bij de boer

Steeds meer koffiebonen die we inkopen zijn duurzaam geteeld. Inmiddels zijn we de grootste inkoper van UTZ Certified koffie en thee wereldwijd. Uiteindelijk willen we de héle koffiemarkt verduurzamen, in de héle keten. Ook trainde de Douwe Egberts Foundation in de afgelopen tien jaar ruim 20.000 koffie- en theeboeren om betere arbeidsomstandigheden, opbrengsten en milieuprestaties te realiseren.

Duurzame koffie en thee in zuinige machines

Het overgrote deel van onze koffiemachines heeft een spaarstand. Dit kan wel tot een kwart energie besparen. Onze nieuwste generatie Cafitesse-machines is zelfs uitgerust met een ‘zelflerende’ eco-modus. Ook vindt u steeds meer duurzaam gecertificeerde producten in ons assortiment. Die bevatten altijd 100% duurzame koffie, thee of cacao. Maar ook in onze koffie en thee zonder keurmerk verwerken wij steeds meer duurzame ingrediënten.

 

Bedrijfsinformatie

Logo Douwe Egberts Offerteleverancier


Koffie gemaakt van koffiebonen van topkwaliteit
Nauwgezet gemelangeerd en gebrand
Duurzame koffie voor ieder koffiesysteem
Compleet en ruim assortiment kwaliteitsproducten
250 jaar ervaring in koffie
Compleet en ruim assortiment kwaliteitsproducten
Douwe Egberts Coffee Systems