BA & F Offerteleverancier.nl

BA&F Administraties en Fiscale diensten

BA&F Administraties en Fiscale Diensten: meer dan cijfers alleen

BA&F is een administratie- en belastingadvieskantoor met vestigingen in het midden van het land. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht. Het kantoor bestaat inmiddels ruim 25 jaar zodat ervaring in de dienstverlening gewaarborgd is. Het personeelsbestand is zeer divers opgebouwd, Wat betreft leeftijd, van 25 tot 55. Wat betreft ervaring en deskundigheid, van assistent accountant, ervaren loonadministrateur en bedrijfsadviseur tot fiscaal econoom en fiscaal jurist.

offerte aanvragen administratiekantoren

Onze klanten ervaren onze dienstverlening als deskundig en persoonlijk. Of er nu een vraag is over de boekhouding, loonadministratie, belastingaangiften of bij complexere fiscale vragen, een deskundig medewerker met kennis van uw bedrijf neemt contact op. Daarnaast hebben wij niet alleen aandacht voor uw cijfers maar adviseren wij ook over andere aspecten en vraagstukken waarmee u als ondernemer geconfronteerd wordt. Zo kunnen wij u assisteren bij het opstellen van het ondernemersplan en vertalen wij dit plan in cijfers. Als uw bedrijf groeit, loopt u tegen mogelijke risico’s aan, wij helpen deze in kaart te brengen en deze risico’s te beperken. Regelmatig wordt onze expertise gevraagd bij aan- of verkoop van bedrijven en als gesprekspartner als u een samenwerkingsverband met een andere onderneming wenst aan te gaan. Daarnaast hebben wij een groot netwerk van samenwerkingspartners die wij kunnen inzetten bij zeer specifieke vraagstukken. Ook u kunt tot dit netwerk behoren. Wij bieden onze klanten administratieve- en fiscale diensten op maat. Of u de administratie zelf wenst te doen met uw eigen software, u gebruik wilt maken van BA&F Online voor het verwerken van uw administratie of alles wenst uit te besteden: er is altijd een oplossing. Daarnaast kunt u kiezen voor een all-in prijs of uurtje factuurtje, u bepaalt wat er gebeurt. Vooraf maken wij goede afspraken met u zodat vervelende verrassingen achteraf voorkomen worden.

Weet wat er gebeurt

BA&F is een ondernemingsadviescentrum dat u informeert over wat er in uw onderneming gebeurt. Middels duidelijke overzichten presenteren wij uw resultaten. Middels persoonlijk contact vertellen wij u regelmatig hoe u uw bedrijf kunt verbeteren om de resultaten te optimaliseren.

Als u kiest voor ons vaste maandelijkse abonnement, weet u waar u waar u bij ons aan toe bent. Gebruik makend van onze professionele software en ervaren medewerkers kunnen wij uw werkzaamheden efficiënt verzorgen. Voor onze werkzaamheden geldt dan ook het credo hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs.
Door onze schaalgrootte en jarenlange ervaring hebben we alle kennis in huis. Continuïteit in onze ondersteuning kunnen wij hierdoor garanderen. Zo hoeft niets u in de weg te staan bij succesvol ondernemerschap. Of u nu met een startende onderneming bij ons komt, als middelgroot bedrijf of als non-profit organisatie: u krijgt de aandacht die u verdient.

Uw boekhouding in professionele handen bij BA&F

Of wij uw boekhouding geheel verzorgen, u de boekhouding op ons systeem verwerkt of dat u deze verwerkt in uw eigen omgeving. Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen en ontzorgen van u met uw administratie. Wij nemen actief contact met u op als de administratie bepaalde ontwikkelingen in de resultaten laat zien. Aan de hand van de door ons opgestelde cijfers kunt u vervolgens het beleid in uw onderneming aanpassen zodat mogelijke problemen in de kiem gesmoord worden.

Maak van de fiscus uw vriend

Het opstellen van de fiscale aangiften is voor veel ondernemers een noodzakelijk kwaad. Wij nemen u dit uit handen. Op elk fiscaal deelgebied hebben wij fiscaal specialisten in huis. Of het nu gaat om vooraf een optimaal fiscaal plan op te stellen, uw belastingaangifte op te stellen of als er toch een discussie met de belastingdienst is en er geprocedeerd moet worden, bij BA&F bent u aan het juiste adres. Deze dienstverlening hebben wij ondergebracht in Habermehl Belastingadviseurs, welke ook in al onze kantoren gevestigd is. Daar onze medewerkers uw cijfers mede met een fiscale bril bekijken informeren wij u door het jaar heen wat u aan aanslagen kunt verwachten. Derhalve ook in dit aspect geen verrassing achteraf.

BA&F online

Of het nu gaat om uw boekhouding of loonadministratie u kunt online, 24 uur per dag, 7 dagen per week uw informatie raadplegen, bewerken of mutaties aanleveren. Daarnaast kunt u binnenkort online uw digitale dossier bij ons raadplegen.

Op zoek naar een administratieve kracht

Als uw administratie te groot wordt om deze uit te besteden, u een medewerker (tijdelijk) moet vervangen of u een andere medewerker zoekt: wij kunnen u daarin bijstaan. Voor tijdelijke en langdurige ondersteuning kunnen wij u passende oplossingen bieden, bij het zoeken naar een personeelslid kunnen wij gebruik maken van een database van een van onze samenwerkingspartners voor het vinden van administratief, fiscaal, IT of engineering medewerkers.

Wilt u een offerte of kennismaken met de dienstverlening van BA&F?

Wilt u een offerte klik de button “offerte aanvragen” aan en wij nemen contact met u op om u kennis te laten maken met de dienstverlening van BA&F. Ervaren en betrokken administrateurs en fiscalisten. Duidelijke afspraken over wat u wenst en wat wij doen. Fiscale specialisten, van advies, aangifte t/m fiscale procedures. Duidelijke afspraken waardoor geen verrassingen achteraf
Meer dan 25 jaar de partner voor ondernemers in het MKB

BA&F, waar de dienstverlening verder gaat dan uw cijfers

 

 

Bedrijfsinformatie

logo BA & F


Duidelijke afspraken over wat u wenst en wij doen
Ervaren en betrokken administrateurs & fiscalisten
Fiscale specialisten, van advies, aangifte t/m fiscale procedures
Duidelijke afspraken en geen verrassingen achteraf
Meer dan 25 jaar partner voor ondernemers in het MKB
BA&F , waar de dienstverlening verder gaat dan uw cijfers!