Autoruitfolie Friesland

Autoruitfolie Friesland

Autoruitfolie Friesland

De plek om uw auto of bedrijfsautoruiten te laten tinten!
Autoruit folie Friesland is het bedrijf als het gaat om het tinten van uw auto of bedrijfsauto.

Officieel erkend dealer

Autoruitfolie Friesland is officieel erkend en gecertificeerd dealer van LLumar en Sungard. Hiermee garanderen wij optimale kwaliteit wanneer u bij ons uw autoruiten laat tinten!
Aangezien wij dicht bij de klant willen staan is onze prijs kwaliteit verhouding zeer goed te noemen.

Autoruitfolie Friesland is flexibel

Autoruitfolie Friesland begrijpt dat u het prettig vindt om buiten de gebruikelijke kantooruren te komen. Wij zullen ons ook flexibel opstellen bij het maken van een afspraak.

Hoogwaardige kwaliteit en speciale technieken

Autoruit blindering wordt door ons verzorgd door middel van een hoogwaardige kwaliteitsfolie waarbij, door de speciale technieken en de ervaring die door de jaren heen door ons is opgedaan, u kunt rekenen op de hoogste kwaliteit en een scherpe eindcontrole.
Met onze folie is uw privacy gewaarborgd en zijn uw kostbaarheden, gereedschappen en/of apparatuur aan nieuwsgierige blikken onttrokken.
Tevens zullen passagiers vooral op warme zomerdagen bijzonder gesteld zijn op een koele omgeving. Door een uniek vervaardigingproces heeft u een kleurneutraal uitzicht, maximale warmte reductie tegen zonlicht en een absoluut comfort voor de bestuurder en passagiers. Nú heeft u optimaal rendement van uw airconditioning!

Ruitfolie voor extra veiligheid

Onze raam / ruit folies beschermen u tegen verwondingen en materiële schade door rondvliegende glassplinters bij een ongeval, inbraak of een overval. Hiermee heeft u een vangnet systeem tijdens vele onvoorziene omstandigheden. Door de styling van uw autoruiten is uw auto of bedrijfsauto beter te onderscheiden van andere auto’s van hetzelfde type. Het design van de auto krijgt een bijzondere uitstraling.
 

 

Bedrijfsinformatie

logo Autoruitfolie Friesland


Tintfolie is zon- en warmtewerend en houdt UV-straling tegen
Blinderen verhoogt de privacy
Tintfolie werkt vertragend bij een inbraak
Bij glasbreuk splintert de ruit niet
Uw auto krijgt een prachtige uitstraling
Uw waardevolle spullen blijven buiten het zicht
Autoruitfolie Friesland voor optimaal ruiten tinten